Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
QTU, Autostrada Tiranë-Durrës, Km6, Tiranë, Shqipëri
Tirane
Shqiperia - Tirane

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
08:30 - 17:00

Lidhu me rss me biznesin

Mane TCI - MANE TCI

Kompania ManeTCI është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese, në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, Mane TCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: qendra tregtare, godina rezidenciale, qendra sociale dhe kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë. ManeTCI është pjesë e Grupit Balfin.Puna në Mane TCI përqëndrohet në një marrëdhënie solide besueshmërie dhe partneriteti me të gjithë bashkëpunëtorët dhe klientët. Mane TCI kujdeset për interesat dhe mirëqënien e të gjithëve. Kompania ndihmon klientët nëpërmjet programit të financimit, si edhe bashkëpunëtorët duke i përfshirë vazhdimisht në sukseset dhe arritjet. Progresi i vazhdueshëm, investimet bashkëkohore si edhe programet e përparuara në zhvillim, sigurojnë një motivim të mjaftueshëm për të gjithë stafin.Prona ne shitje:- Apartamente- Vila- Dyqane- Parkime- Toka

Nuk ka asnje njoftim nga ky biznes

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK