Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
Alajdin Frasheri
Tirane
Shqiperia - Tirane

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
9:00-17:00

Lidhu me rss me biznesin

Perspekti.com - Perspekti.com

Perspekti është hapur si kompani në 2015-tën dhe ka dhënë prova të jetë një partner i besueshëm për të gjithë përdoruesit dhe klientët që e përdorin atë në sektorët e teknologjisë, informacionit dhe reklamave. Perspekti është një udhëheqës i mirë i sektorëve të teknologjisë (programimeve të aplikacioneve dhe faqeve të internetit), informacionit, medias dhe publikimeve bazuar në eksperiencat dhe provojat e stafit.

Perspekti.com eshte nje kompani qe merret me krijimin e faqeve te internetit, aplikacioneve te ndryshme sipas porosise dhe reklamime biznesi e njoftime te ndryshme.

Nuk ka asnje njoftim nga ky biznes

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK