Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
Rruga Durresit
Tirane
Shqiperia - Tirane

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
Nga e Hena - Premte ora 09:00 - 17:00 Diten e Shtune ora 09:00 - 14:00

Lidhu me rss me biznesin

Alba Punesim - ALBA PUNESIM

ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe..

Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të përgjegjshëm në punën tonë.

Ne punojmë për rekrutime të një fushe të gjerë, kudo ka nevojë tregu, duke siguruar kantidatë deri në nivelin më të lartë menaxherial. Klientët tanë janë kompani të profileve të ndryshëm, të cilat variojnë nga bizneset e shërbimeve, kompanitë prodhuese, bisneset e mëdha me shumë punonjës, investitorë të huaj, etj.

Suksesi ynë bazohet në një ekip me përvojë shumëvjecare në fushën e burimeve njerëzore, evidentimin e nevojave të klientit, punën e palodhur për të mundësuar plotësimin e këtyre nevojave dhe shërbim perfekt.

Nuk ka asnje njoftim nga ky biznes

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK