Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
Rruga e Dibrës, pranë Ministrisë së Mbrojtjes
Tirane
Shqiperia - Tirane

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
8:30 - 17:00

Lidhu me rss me biznesin

Orion Construction - Orion Construction

"ORION Construction" është Kompania lider në fushën e Ndërtimit dhe Shërbimit ndaj Klientit në Shqipëri, çertifikuar me ISO 9001:2008 mbi Standartet e Cilësisë

Nuk ka asnje njoftim nga ky biznes

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK