Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
Autostrada Lu-Fr km.1
Lushnje
Shqiperia -

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
08:00

Lidhu me rss me biznesin

PIK INDUSTRY sh.p.k. - PIK INDUSTRY sh.p.k.

PIK INDUSTRY Sh.p.k me nje staf te kualifikuar sjell ne tregun shqiptar inovacionin teknologjik ne dizenjimin, realizmin dhe implementimin e sistemeve automatike te paketimit. PIK INDUSTRY eshte nje kompani e cila mbulon te gjithe zinxhirin e biznesit te produkteve te fresketa ushqimore ( fruta-perime) duke ofruar sherbime ne paketimin, import-eksport, logjistike, konsulence dhe asistence teknike per klientet tane. Qellimi i kesaj shoqerie eshte te ofroje standardet europiane ne paketimin e produkteve agro-ushqimore. Realizimi impianteve perpunuese per fruta-perimet, niveli i larte i sherbimit dhe cilesia e produkteve e bejne PIK INDUSTRY nje nga shoqerite me te aftesuara dhe me te besueshme ne tregun shqiptar dhe europian.

Njoftime nga biznesi :   1 30 1  
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK