Shperndaje kete biznes

   

Njoftime Rss

 

Adresa :
Rr. " Deshmoret e 4 Shkurtit", tek pallati i Plus-it , kati i dyte , prane Gardes se Republikes
Tirane
Shqiperia - Tirane

Trego biznesin ne harte

Tel :

Oraret e hapjes :
10:00-19:00

Lidhu me rss me biznesin

Webfaqja :
http://

CST-AL shpk - CST-AL shpk

CST-AL shpk eshte nje kompani e specializuar në Telemarketing. Ajo udhëhiqet nga ekspertë të fushes, të aftë për të promovuar objektivat e kompanisë dhe për të ofruar rezultate të dëshirueshme për te arritur sukses.

Vizioni ynë është që të jemi:
Nje ndermarrje e konsoliduar, per ofruar mjete të efektshme dhe të suksesshme të marketingut për njerëzit në të gjithë globin.

Misioni i CST - AL :
Qëllimi ynë është që t'u sigurojmë klientëve mjete të përshtatshme për të arkivuar qëllimet e tyre. Të gjitha shërbimet tona janë të nxitura nga ROI, duke garantuar që klientët tanë gjithmonë të marrin atë që duan. Klientët tanë kanë biznesin e tyre, kështu që ata kanë nevojë për të tërhequr klientë të rinj dhe gjithashtu të mbajnë interesin ekzistues të audiencës. Dhe pikërisht aty ku mund të ndihmojmë!

Njoftime nga biznesi :   1 30 1  
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK