Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Kthehu te resultatet

Behringer X32 Yamaha Soundcraft Pre...

Postuar nga jefrand ne 12/01/18

Informacion i pergjithshem

Cmimi : 775,00 €

Qyteti/Fshati : 50000

Detajet e njoftimit

Behringer X32 Yamaha Soundcraft PreSonus Midas Allen & Heath dhe të tjerë

Ne shesim me çmime me shumicë miksera të ndryshme digjitale, si Behringer, Presonus, Soundcraft, Yamaha, Allen & Heath, Roland dhe të tjerë. Ne bëjmë dërgesa në mbarë botën. zyrat tona janë të vendosura vetëm në Mbretërinë e Bashkuar dhe Malajzi

Na kontaktoni menjëherë:


Na dërgoni me email: jefrand@hotmail.com


Shitjet Rep .. Jeff Anderson


Çmimet e shitjes me shumicë tregohen më poshtë:

Behringer X32 Rack.. €775euro

Behringer X32 Producer Digital Mixer.. €1000 euro

Behringer X32 Rack Digital Mixer Package with Rack Case.. €1,050 euro

Behringer X32 Producer-TP Digital Mixer Tour Package.. €1,150 euro

Behringer X32 Compact Digital Mixer... € 1,250 euro

Behringer X32 Compact-TP Digital Mixer Tour Package... €1,350 euro

Behringer X32 Digital Mixer... €1,570 euro

Behringer X32 Rack Pack with S16 Stage Box... €1,775 euro

Behringer X32-TP Digital Mixer Tour Pack... €1,810 euro

Behringer X32 Compact Mixer with S16 Stage Box.. €2,000 euro

Behringer X32 Digital Mixer with S32IO Stage Box... €3,050 euro

Behringer X32 Complete PA Package.. €7,150 euro
Soundcraft Mini Stagebox 32.. €1,600 euro

Soundcraft Si Impact Digital Mixer.. €1,900 euro

Soundcraft Si Expression 1 Digital Mixer.. €2,050 euro

Soundcraft Si Expression 2 Digital Mixer... €2,250 euro

Soundcraft Si Expression 3 Digital Mixer... €2,83 euro

Soundcraft Si Performer 1 Digital Mixer with DMX Control... €3,390 euro

Soundcraft Si Performer 2 Digital Mixer with DMX Control... €4,500euro

Soundcraft Si Performer 3 Digital Mixer with DMX Control... €5,550 euroPreSonus StudioLive 16.0.2 USB Digital Mixer.. €1,000 euro

PreSonus StudioLive 24R 32 Channel Rackmount Digital Mixer.. €1,000 euro

PreSonus StudioLive 32R 32 Channel Rackmount Digital Mixer. €1,200 euro

PreSonus StudioLive 16.4.2 AI Digital Mixer Demo....€1,450 euro

PreSonus StudioLive 16 Series III Digital Mixer....€1,600 euro

PreSonus StudioLive 24 Series III Digital Mixer....€2,250 euro

PreSonus StudioLive 32 Series III Digital Mixer....€2,795 euroYamaha TF-Rack Digital Rackmount Mixer.. €1,320 euro

Yamaha TF1 Digital Mixer..€1,470euro

Yamaha 01V96i 40-channel Digital Mixer.. €1,975 euro

Yamaha TF3 Digital Mixer.. €2,050euro

Yamaha TF5 Digital Mixer.. €2,675 euro

Yamaha 02R96VCM 56-channel 8-bus Digital Mixer.. €9,875 euroAllen & Heath Qu-Pac Rackmountable Digital Mixer.. €1,250 euro

Allen & Heath Qu-16 Chrome Edition Digital Mixer.. €1,400 euro

Allen & Heath Qu-24 Chrome Edition Digital Mixer.. €1,975 euro

Allen & Heath SQ-5 Digital Mixer 48-channel, 17 Faders.. €2,400 euro

Allen & Heath Qu-32 Chrome Edition Digital Mixer.. €2,630 euro

Allen & Heath SQ-6 Digital Mixer 48-channel, 25 Faders.. €3,000 euro

Allen & Heath GLD-80 Chrome Edition Digital Mixer.. €4,530 euro

Allen & Heath GLD-112 Chrome Edition Digital Mixer.. €5,500euroMidas DL151 PRO SERIES Mic/Line Input Stage Box.. €1,000 euro

Midas DL153 PRO SERIES 16-input / 8-output Stage Box.. €1,000 euro

Midas M32R Digital Mixer.. €2,000 euro

Midas M32R Digital Mixer with Stage Box.. €3,350euro

Midas M32 Digital Mixer.. €3,450 euro

Midas DL251 PRO SERIES 48-input / 16-output Stage Box.. €3,450euro

Midas M32 Tour Pack with Digital Mixer, Stage Box and Road Case.. €6,700 euro

Midas PRO1-IP Digital Mixer.. €9,300 euro

Midas PRO1-TP Tour Pack with Digital Mixer and Flight Case.. €10,475 euro

Midas PRO2C-CC-IP Compact Digital Mixer.. €13,000 euro

Midas PRO2-CC-TP Tour Pack with Digital Mixer and Flight Case.. €20,000 euroRoland M-200i V-Mixer Compact Digital Mixer.. €1,975 euro

Roland M-5000C Compact Digital Mixer.. €14,500 euroQSC TouchMix-16 Touchscreen Digital Mixer.. €1,000 euro

QSC TouchMix-16 Mixer with Case and Cables.. €1,300 euro

QSC TouchMix-30 Pro Touchscreen Digital Mixer.. €1,450 euro

QSC TouchMix-30 Mixer with Tote Bag and Mogami Cables.. €1,750 euro


Mackie DL32R iPad-controlled Digital Rackmounted Mixer ( iPad not included ).. €1,450 euro

Mackie Axis Mixing System.. €4,550 euro
Na kontaktoni menjëherë:


Na dërgoni me email: jefrand@hotmail.com


Shitjet Rep .. Jeff Anderson

Kontakto njoftuesin

jefrand
Telefononi :

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 174
Vizita e fundit : 22/09 Ora 08:24
Nr i njoftimit : 11343
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK