Rregullat e perdorimit

Rregullat dhe zbatimi i tyre

Më poshtë po paraqesim rregullat per njoftimet tuaja!

Subjekti që nuk i respekton ato, i hiqet automatikisht e drejta e publikimit nga 1 muaj deri në 1 vit!

Rregulla:

1.Njoftimi juaj duhet te kete nje titull te sakte si psh: Shes makine Benz, Shes apartament 2+1, ofroj pune shofer etj.
Njoftimet me titull : okazion, shes, blej, kerkoj, makine etj pa specifikuar se cfare nuk do te pranohen.

2.Ndalohen: Njoftimet që nuk i takojnë rubrikës!

3.Ndalohen Njoftimet / ofertat dublikatë! Nje njoftim nuk mund te publikohet disa here.

4. Njoftimet ku mungon oferta konkrete, me karakteristikat që parashikohen në formularin publikues.

5.Titujt e përgjithshëm ose pa objekt – që nuk kanë elementët që karakterizojnë ofertën dhe lodhin klientin! Ndalohen elementët në tituj që kërkojnë të tërheqin vëmendjen me shprehje dhe shenja bombastike!

4.Ndalohen fotografite ne njoftime qe tregojne adresa te tjera interneti. Nqs doni te reklamoni faqen tuaj bejeni tek kategoria perkatese.

5.Ndalohen njoftime te publikuara si individ nderkohe qe nga njoftimi kuptohet qe ju jeni Biznes. Ju duhet te rregjistroni nje llogari Biznes falas dhe te publikoni njoftime si biznes.

6.Pasi te keni rregjistruar nje llogari biznes ju mund te hapni nje dyqan online ku mund te publikoni cdo gje ne emer te dyqanit tuaj si dhe shume opsione te tjera. Edhe hapja e dyqaneve online eshte gjithashtu falas.

Keto rregulla kerkohen per te mos i humbur kohe lexuesve tane dhe per te mbajtur nje faqe sa me te rregullt per te tere.

Faleminderit Stafi

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK