Informacion ligjor

Regjistrimi në faqen Shitblerje.info është falas dhe pa kushte!

Publikuesi duhet ti përmbahet rregullave të mëposhtme dhe udhëzimeve të stafit mirëmbajtës:

1. Ofertat, kërkesat, njoftimet dhe informacionet që ju publikoni duhet ti përgjigjen të vërtetës .

2. Ato nuk duhet të përmbajnë shërbime apo mallra ilegale, veçanërisht:

armë zjarri apo të ftohta ashtu siç e përkufizon ligji
materiale radioaktive, helme, explosive
propagandë exstremiste
pornografi, drogë etj…

Faleminderit per mirekuptimin Stafi Shitblerje

Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK