Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Kthehu te resultatet

Kerkojme Financier per ne Sarande

Postuar nga Agikons ne 28/06/17

Informacion i pergjithshem

Qyteti/Fshati : Tirane

Pozicioni : Ekonomist / Financier/e

Arsimi : I Larte

Eksperienca Pune : 3-6 vjet

Patente : Jo

Detajet e njoftimit

Shoqeria “ S&D Invest” kerkon te punesoje per ne Sarande:

Menaxher /e Financiar

Detyrat/Pergjegjesite

• Menaxheri Finaciar duhet te siguroje dhe interpretoje informacionin financiar ne kompani dhe jashte saj.
• Te kujdeset per monitorimin dhe interpretimin e flukseve te mjeteve monetare dhe parashikimin e tendencave te ardhshme.
• Te analizoje ndryshimet e tregut financiar ne perputhje me rrethanat e momentit por dhe perspektiven.
• Formulimin e planeve strategjike dhe afatgjate te biznesit.
• Kerkime dhe raportimin mbi faktoret qe ndikojne ne performancen e biznesit.
• Te analizoje konkurrentet dhe tendencat e tregut.
• Te zhvilloje mekanizmat e menaxhimit financiar qe minimizojne rrezikun financiar.
• Te zbatoje strategji dhe vleresime per te reduktuar kostot.
• Te jete i afte per menaxhimin e kontabilitetit financiar te kompanise, monitorimit dhe raportimit ditor e mujos brenda afateve.
• Te krijoje lidhjen me auditoret per te siguruar monitorimin e vazhdueshem.
• Te jete i afte ne zhvillimin e marredhenieve te jashtme dhe te kete kontaktet e duhura me : auditore, avokate, bankiere dhe organizata ligjore si dhe ne gjejen e burime te tjera financiare per kompanine.
• Te jete i afte ne menaxhimin e buxheteve ne perputhje me projekt preventivin.
• Te jete i afte per te mbikqyrur rendimentin e cilesite e personelit.
• Te jete i azhornuar vazhdimishtme ndryshimet ne rregulloret fiananciare dhe legjislacion
• Te jete i gatshem te udhetoje jashte Tirane.

Kualifikime/ Kërkesa:

• Te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik te plote (3+2) dega Finance. (Preferohet Finance Banke)
• Nje diplome pasuniversitare perben avantazh.
• Te kete te pakten 5 vjet eksperience pune dhe preferohet ne sektorin e ndertimit.
• Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.
• Te njohe mire programet Alfa dhe Financa 5 ne nivelin e kontabilistit si dhe te perdore programet baze Office, Outlook etj.
• Te kete njohuri shume te mira rreth dokumentacioneve financiare.
• Te kete aftesi menaxheriale ne blerje e shitje, ndertim e ndjekje kontratash etj.
• Perben avantazh njohuria rreth projekteve, si dhe aftesia per ndjekjen dhe zbatimin e tyre me sukses.

PAGESA MUJORE DERI NE 100.000 LEKE TE REJA
Te interesuarit jane te lutur te dergojne nje CV ne adresen: hr@agikons.com

Kontakto njoftuesin

Telefononi :

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 297
Vizita e fundit : 16/08 Ora 15:47
Nr i njoftimit : 10132
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK