Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Kthehu te resultatet

Kerkojme Food&Beverage manager,...

Postuar nga Agikons ne 30/06/17

Informacion i pergjithshem

Qyteti/Fshati : Tirane

Pozicioni : Menaxhim/Drejtim

Arsimi : I Larte

Eksperienca Pune : 6-12 vjet

Patente : Jo

Detajet e njoftimit

Kompania “ S&D Invest” lider ne fushen e turizmit, per Projektin e Investimit afatgjate per resortet e saj ne te gjithe Shqiperine, kerkon staf te kualifikuar, per te ofruar sherbim ekselent ne nivel kombetar dhe nderkombetar.

Ne kuader te zgjerimit te stafit ne Resortin Bougainvillebay ne Sarande, kerkon:

Food & Beverage Manager/ Manaxher i ushqimeve dhe pijeve

Detyrat dhe Pergjegjesite:
- Cakton dhe delegon pergjegjesine dhe autoritetin për ushqim dhe pije tek departamente: shërbim në dhomë, restorante, salla e konferencave, kuzhina, dhe bar.
- Zbaton kontrollin efektiv per ushqimet, pijet dhe kontrollin e kostove te punes per te gjitha hapesirat. Perzgjedh, trajnon, zhvillon dhe siguron nje performance te rregullt per stafin e departamentit F&B.
- Cdo fund muaji, organizon inventarizimin e mallrave ne hapesirat e F&B dhe ben zbardhjen e rezultatit te inventarit te tyre.
- Ne bashkepunim me menaxherin financier, cdo fund muaji organizon inventarizimin e paisjeve dhe orendive (AQT) te hapesirave bar dhe restorant, evidenton problematikat (nese ka) dhe zbardh dhe njehson inventarin fizik me inventarin kontabel te tyre.
- Bazohet ne standartet e hotelit dhe ne nivelet e sherbimit per te rritur shitjet dhe per te ulur kostot, perfshire ketu ushqimin, pijet, furnizimin dhe shpenzimet e punes dhe sherbimit.
- Mban te sigurta dhe te shendetshme facilitetet duke ndjekur dhe zbatuar standartet dhe procedurat sanitare ne perputhje me rregullat ligjore dhe shendetsore.
- Shqyrton dhe vlereson rregullisht kenaqesin e klientit per secilin restorant, bar dhe rekomandon politika te reja operative nese eshte nevojshme.
- Krijon dhe implementon procedura operacional.
- Pergjegjes per prokurimin e paisjeve te renda dhe te lehta per ambjentet e guzhines, salles se restoranteve dhe bareve.


Kerkesat e punes dhe aftesite
- Shtate ose me shume vite eksperience pune ne industrine e hotelerise.
- Eksperience per te kordinuar departamente te ndryshme.
- Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
- Aftesi ne paketat Ms office.
- Njohuri te plote te ligjeve te qeverise qe lidhen me industrine e hotelerise.
- Aftësi për të punuar nën presion dhe ne ambjente me ritem te larte pune.
- Vendbanimi ne Sarande perben nje avantazh

PAGA MUJORE DERI NE 150.000 LEKE TE REJA
Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV e tyre ne adresen: hr@agikons.com.
Kontakt: 0684052085

Kontakto njoftuesin

Telefononi :

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 262
Vizita e fundit : 16/08 Ora 15:47
Nr i njoftimit : 10145
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK