Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Postuar nga Sooster.it ne 05/01/18

Informacion i pergjithshem

Qyteti/Fshati : Tirane

Pozicioni : Tjeter

Arsimi : I Mesem

Eksperienca Pune : Me pak se 1 vit

Patente : Jo

Detajet e njoftimit

Sooster.it: Kompania jonë italiane kërkon një staf në Shqipëri me një gramatikë të përsosur italiane për krijimin e artikujve për web, puna është me të vërtetë e lehtë dhe ne do t'ju udhëheqim në çdo hap, aktualisht ka 25 vende në dispozicion, kontrata është që për çdo artikull duhet të ketë së paku 800 fjalë, çmimi për secilin është 2 € dhe pagesat bëhen deri sa të jetë arritur së paku shuma 50 €, në hapin e dytë ne do të dërgojmëartikuj të tjerë dhe kërkesa për ndërhyrje në internet në mënyrë që të merrni vazhdimisht punë .
Na kontaktoni tani: (email: gmasrls1@gmail.com)

Kontakto njoftuesin

Sooster.it

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 191
Vizita e fundit : 22/09 Ora 12:28
Nr i njoftimit : 11286
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK