Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Kthehu te resultatet

Drejtor I Rrjetit te Kujdestareve t...

Postuar nga Standart ne 04/01/17

Informacion i pergjithshem

Cmimi : 500,00 €

Qyteti/Fshati : Tirane

Pozicioni : Menaxhim/Drejtim

Arsimi : I Larte

Eksperienca Pune : 6-12 vjet

Patente : Jo

Detajet e njoftimit

Qellimet:
Organizimi dhemonitorimi I punes se kujdestareve te banesave
Trajnimi I stafeve per realizimin efikas te detyrave te ngarkuara

Detyrat:
Hartimi i planeve dhe grafikeve te punes se kujdestareve te banesave
Marrja dhe perpunimi i te dhenave nga terreni
Supervizimi online dhe ne terren i realizimit te planeve dhe grafikeve te hartuar per secilen rezidence
Koordinimi i punes per realizimin e të gjitha detyrave per menaxhimin e ndërtesave
Permiresimi i cilesise se punes me ane te rekrutimeve te reja dhe trajnimeve te stafit

Aftesite

Preferohen persona me experience pune ne fushat e menaxhimit te prones minimalisht 4 vjet
Prioritet do te kene kandidatet te ciletkammbaruar Universitetin prane Fakultetit Ekonomik
Te jete I afte te punoje ne grup
Te kete aftesi organizuese
Te kete aftesi te mira komunikuese si me klientet ashtu edhe me koleget
Te njohe mire gjuhen angleze(tepreferuar personat me njohjen e dy gjuheve te huaja)


Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : info@agikons.com ose te aplikojne online ne www.agikons.com
Adresa: Bllokur Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

Kontakto njoftuesin

Standart
Telefononi :

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 571
Vizita e fundit : 17/09 Ora 17:12
Nr i njoftimit : 8361
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK