Shperndaje kete njoftim

   

Njoftime Rss

 

Kthehu te resultatet

Specialist GIS

Postuar nga GjeoVjosa ne 26/04/18

Informacion i pergjithshem

Qyteti/Fshati : Tirana

Pozicioni : Tjeter

Arsimi : I Mesem

Eksperienca Pune : Me pak se 1 vit

Patente : A+B

Detajet e njoftimit

Detyrat

1. Mbledhja, përpunimi, klasifikimi dhe hedhja të dhënave sipas standartit të përcaktuar dhe instruksioneve.

2. Krijimi i hartave sipas standarteve të dhëna.

3. Realizimi i printimeveKërkesat:

1. Të ketë mbaruar shkollën e mesme.

2. Të ketë njohuri bazike për përdorimin e kompiuterit dhe të softwareve office.

3. Të ketë kryer një kurs për përdorimin e një softweri GIS, minimalisht në nivel bazik ose të dëshmojë që ka njohuri ose mund ta përvetësojë shpejt.

4. Të ketë njohuri për gjuhën angleze.

5. Të ketë vullnet dhe displinë në realizimin e detyrave të dhëna.

6. Të tregojë kujdes në mirëmbajtjen e vendit dhe të pajisjeve të punës.

7. Të ketë aftësi komunikuese dhe të punës në grup.

Procedura:

1. Mbas përzgjedhjes së CV do të realizohet një intervistë pune.

2. Kandidatët që do të përzgjidhen mbas intervistës do të bëjnë një trainim 2 javor, pa pagesë që do të shoqërohet me testim.

3. Kandidatët që do të kalojnë testimin do t’u ofrohet një kontratë pune, fillimisht njëvjecare dhe me tej kontratë e përhershme. Kushtet bazë të kontratës do të jenë java 40 orë e punës dhe paga 30 mijë lekë me mundesi rritjeje dhe bonusesh

Të interesuarit të dërgojnë CV me email në adresën: punesim@gjeovjosa.com me shënimin për "Specialist GIS"

Pranohen aplikime deri në datën 15 Maj.

Kontakto njoftuesin

Ndrysho njoftimin

Statistika te'njoftimit

Numri i shikimeve : 191
Vizita e fundit : 23/09 Ora 04:20
Nr i njoftimit : 12189
Dergoja nje shoku :   
 
Per te lejuar nje shikimin te mire te faqes tonë, ju lutemi pranoni përdorimin e Cookies. OK